Välkommen till Stiftelsen Ultuna Studentbostäder

trad ghus2 hus3 ghus
Registrera dig i bostadskön

Ultuna Studentbostäder, SUSbo, äger förvaltar och hyr ut bostäder till studenter vid Sveriges lantbruksuniversitet. Som studerande medlem eller stödmedlem i en av universitetets SLUSS-kårer får du möjlighet att teckna kontrakt och bo i SUSbo´s lägenheter och rum. Du kan ställa dig i bostadskön utan att vara kårmedlem, men för att teckna kontrakt ska du vara det och som medlem har du förtur i kö när du söker bostad. Mer om medlemskapet kan du läsa på www.ultunastudentkar.se alternativt www.vmf.se, eller på någon av de andra SLUSS-kårernas hemsidor. Om du inte har börjat studera än, går det bra att bli stödmedlem så länge, vilket ger samma förmån. När du börjar studera ska du ändra ditt medlemskap till studerande medlem.
För att ställa dig i vår bostadskö ska du fylla i en bostadsköansökan som du hittar här nedanför. Blanketten kan du skicka in med post, e-mail till info@susbo.se eller lämna in personligen på expeditionen. Vi har en köavgift på 150 kronor som betalas till vårt bankgiro:455-5827 eller swish 123 161 52 36.
Var noga med att uppge ditt namn när du betalar. Ansökan börjar gälla först då beloppet är betalt.
Avgiften betalar du bara vid ansökningstillfället, när du förnyar din köplats hör du av dig via telefon, mail eller besöker oss på expeditionen, och detta skall ske före sista maj varje år. Kölistan finns tillgänglig på expeditionen så om du undrar över din köplats etc. så är det bara att höra av sig. För att bo i vårt område måste du vara studerande eller doktorand vid SLU. Vi gör årligen studiekontroller och kontroller av kårmedlemskap löpande under terminerna.
Om du har problem med att öppna filen kan du skicka in dina uppgifter i ett e-postmeddelande. De uppgifter vi vill ha är namn, mobilnummer och e-postadress.

- Bli medlem i Ultuna Studentkår
- Bli medlem VMF (Veterinärmedicienska föreningen)

*

*

*

*